Games & Tech,  Ik in de Media

Juni 2006 paginagroot in de Metro

“Sta jij in de Metro?” vroeg mijn tante Maria aan mij. “Uhm, zou best kunnen”. Mijn voormalige gaming team Me-Ladies had vlak daarvoor een interview gehad met een journalist van de Metro. Over een plaatsing hoe, wat, waar en wanneer, wisten we niets. Tot dus 21 juni dat de reacties binnen stroomden van mensen die ons hadden zien staan paginagroot in de Metro!nnnnDeze Metro verscheen eerst alleen regionaal in Amsterdam, de dag erna in Rotterdam en later nog eens in de landelijke Metro. Heel vreemd dat dit niet helemaal gelijk is.. Maar wel tof natuurlijk! De reden voor deze publiciteit, het WK-Gamen waar Me-Ladies aan mee zou doen in Parijs. Het Wereld Kampioenschappen, ook wel bekend onder de gamers als het ESWC (Electronic Sports World Cup)!rnrnIk vind het wel fun om de hele boel aan media gebeuren op mijn site te hebben, dus vandaar dat ik het nu nog even plaats! Klik op het artikel om hem te vergroten! rnrn


rn
rnWat wel jammer is, is dat ik Jolanda word genoemd op de foto, maar zo heet ik natuurlijk niet, hihi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 45 = 48

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.