Games & Tech,  Ik in de Media

Me-Ladies in het nieuws rondom het WK-Gamen 2006

Na het interview in de Metro, kwam er meer naamsbekendheid rondom het Wereld Kampioenschap gamen (ESWC) werden niet alleen ‘wij’ van Me-Ladies geïnterviewd door een persbureau, die het artikel naar allerlei dagbladen stuurde, maar ook de heren van het voormalige Counter-Strike team ‘conzto’. Het artikel werd door verschillende dagbladen in Nederland opgepikt en hier heb ik ook een aantal knipsels van kunnen bemachtigen!nnnnWe hebben met een aantal meiden van het team wel een foto laten maken, maar ze hebben besloten die va de heren van Conzto te plaatsen. Dus overal waar Me-Ladies staat, gaat over mij en mijn team, haha!rnrnAlgemeen Daglad 27 juni 2006rn
rn
rnLimburgs Dagblad 27 juni 2006rn
rn
rnStentor (Apeldoorn) 27 juni 2007rn
rn
rnNoord Hollands Dagblad 27 juni 2006rn
rn
rnTC Tubantia 28 juni 2006rn
rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 − = 55

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.