Creatief,  DIY

Crea: Appeltjes van stof

Een tijdje geleden ben ik met mijn schoonzusjes Inge & Mariska naar de KreaDoe geweest in Utrecht. Daar heb ik bij een van de vele stoffenkramen een appelpakketje gekocht. Ik zag zulke leuke lieve appeltjes van stof staan en dacht, dat wil ik ook kunnen! Ik heb aan de mevrouw van de kraam gevraagd of ik het patroon mocht zien, puur om te kijken of ik het zou kunnen maken. Bij enige aarzeling mocht dat dan en heb ik het pakketje aangeschaft. Dit pakketje voorzien van frisse groene stof, bijbehorende materialen en de werkomschrijving hebben tot het volgende resultaat geleidt…

Ik vond mijn vitrine gedeelte van de kast aldoor zo leeg en bedacht dat ik voor op mijn etagère wel iets kon maken, zodat het wat kleurrijker zou worden en iets gevulder. Dat zijn dus deze appels geworden. Ik heb het allemaal met de hand gemaakt en veel geleerd! Ik ben er nog niet zo goed in, maar de appels liggen zo in de kast, dat het niet opvalt. Het heeft me zeker wat uurtjes gekost om het tot dit resultaat te brengen.

 

Maar als je eenmaal ziet wat het is geworden, ja, daar word ik natuurlijk heel blij van. Ik heb de blaadjes alleen iets anders gedaan dan in de omschrijving stond, omdat ik het zo mooier vind. Nu wil ik ze nog eens in het rood gaan maken. Kijken of ik mijn naai techniek al iets heb weten te verbeteren.

Wat vindt jij van mijn appeltjes?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

26 + = 35

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.