Wie ben ik…

Hoi mijn naam is Patricia ik ben woonachtig in Groningen en ben op moment van dit typen 26 jaar. Ik werk parttime in een kledingzaak en parttime als administratief medewerker. Ik heb het coolste vriendje van de wereld en hij heet Bart! We hebben in 2005 samen een huisje gekocht met een lelijke grote boom in de achtertuin en hebben inmiddels 3 beestjes, (snap je hem, huisje boompje beestje?) twee katten; Spikey, Bouncer en ons hondje Pepper. rnrnIk heb ook ouders omdat ze er waarschijnlijk niet zo om zitten te springen dat ik hier hun namen neer zet noemen we ze voor het gemak eventjes vader A en moeder W. Ik heb ook een broertje, hij is weliswaar jonger maar wel groter en hij heet Marcel! rnrnWaarom heb ik ook zo’n eigen website? Omdat het me gewoon leuk lijkt om de dingen die ik leuk vind en wellicht anderen met mij delen op een eigen plekkie neer te zetten. Als je het perse een weblog wilt noemen vind ik het prima. Maar ik zie het meer als een website met diverse nieuwtjes van over de hele wereld en niet zo zeer dingen over mijn privé dingetjes. rnrnIk heb ook wat hobby’s, mijn grootste hobby is gamen! Ik speel allerlei diverse games, van schiet spelletjes (Counter-Strike), Race games (Need for Speed) tot The Sims 2, eigenlijk van alles! Counter-Strike speel ik eigenlijk al jaren en mag mezelf leader/manager noemen van het coolste en misschien ook wel het beste meiden team van Nederland, Me-Ladies. Maar we hebben ook een Wii in huis staan wat ook erg leuk is om te doen. Lezen doe ik ook zo nu en dan wel eens en films kijken vind ik ook dolletjes en vind het leuk om in en om het huis wat aan te modderen. rnrnNou, de dingen die ik geinig vind of met anderen wil delen komen op deze site te staan. Samen met creaties die bij de downloads te vinden zijn.rnrnMocht je de absolute drang hebben om mij een mailtje te sturen dan kan dat.rnrnGroetjes PatriciarnEmail: mail@patries.nu