Onze Bruiloft

Bruiloft: Aftellen tot DE dag

Ik was al tijden op zoek naar een leuke (af)teller voor de website tot aan de trouwdag. Door het vele surfen op het internet kwam ik op een forum terecht en heb ik nu een redelijk geschikte gevonden. Deze staat nu ook boven aan de website, zodat “we” elke dag kunnen kijken hoelang het gaat duren tot de grote dag. Vandaag nog ongeveer een half jaar, het klinkt meteen heel spannend en vooral ook erg snel, haha.

DaisypathWedding Ticker
Ik heb deze teller van een website vandaan genaamd daisypath.com ze hebben voor verschillende ‘speciale dagen’ tellers. Verjaardagen, vakantie, jubileums en nog een paar meer. Kijk er vooral rond, misschien vind je zelf nog wel een leuke.

Tel vooral met ons mee!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − 90 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.