Kijk & Luister

AMNT Cycle 9 afl. 9 – exit: Lisa

Gisteren een nieuwe aflevering van America’s Next TopModel. De meiden zijn nu in China en er zijn er nog maar 6 over. Ze moesten een reclamespot opnemen, voor Heather en Lisa was dit erg lastig. Deze beide meiden stonden voor de jury. Ik was wel even bang dat Heather eruit moest, ik vind d’r een mooie meid! Maar Lisa was degene die de show moest verlaten.

Na de aflevering kwam er een soort samenvatting van de afgelopen 9 seizoenen. Ook beelden van de huidige show kwamen er in voor, het was erg geinig om te zien. In elk geval tot zover ik heb gezien, het einde heb ik niet gevolgd, hihi. Op naar de volgende aflevering!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 19 = 22

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.