Games & Tech,  Ik in de Media

Female-Gamers -> Fuck GameKings actie! @ Female-Gamers

Zoals jullie ongetwijfeld wel weten heb ik de website Female-Gamers.nl voor de gamende vrouwen onder ons. Samen met mijn game vriendinnetje Yvonne houden we dit bij. Ook hebben we een leuke crew die ons helpt met het plaatsen van nieuwtjes en artikelen. We willen bekend en beroemd worden (*kuch* ahum). Nou ja, bekend in de zin van, dat de meiden allemaal gezellig naar onze site komen.nnnnZo hebben we besloten mee te doen aan een actie van de GameKings genaamd: Fuck Gamekings. Wat kun je hiermee? Nou, de website die of de meest ebezoekers behaald of het beste gewaardeerd word, maakt kans op een prominente plek op de gamekings.tv website.rnrnNatuurlijk willen wij dat! En daar hebben we iedereen stem voor nodig en natuurlijk de kliks! Hiervoor heb ik een nieuw domein aangemaakt Female-GameR.nl (zonder de S) We staan op dit moment op de eerste plaats in de Best gewaardeerd lijst met nu 4.35 punten. Maar helaas zakt dit langzaam. We blijven ons best doen! Want onze site kickt ass! Wil je ook op ons stemmen? Klik dan even op het logo hieronder en geef ons punten, 5 als het even kan!rnrnThanks!rnrn
rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.