Games & Tech,  Persoonlijk

Ik speel soms WoW en heb een HawkStrider

Wow staat voor World of Warcraft, een van de meest gevreesde games. Vooral omdat vele er zo verslaafd aan zijn. Het dagelijks spelen en hun school en werk laten verslonzen. Nu speel ik deze game ook. Maar ook alleen als ik er tijd en zin aan heb. Het is voor mij geen dagelijkse behoefte om te moeten spelen! Er zijn dagen bij dat ik niet eens speel. In de game ben ik een Blood Elf (female) Hunter. Ik heb een sidekick tijger die ik Poesje heb genoemd, hihi. En van Eric heb ik een Hawkstrider gekregen.nnnnHet is een hele lelijke vogel, een soort struisvogel die je overal heen brengt waar je maar heen wilt. Omdat hij toch zo lelijk is, heb ik er even een foto van genomen, haha! Je kunt deze helaas geen naam geven!rnrn
rn
rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 66 = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.