Games & Tech

Ik heb een BalanceBoard!!

Ik hoor je denken, leuk voor je, wat is het? Nou, het is een onderdeel voor de Wii. Tof! denk je nu waarschijnlijk en nog heb je geen idee waar het over gaat? Het is een plat apparaat die je voor de Wii gebruikt om oefeningen op te doen. Een plat apparaat? Oh gut, er moeten foto’s bij komen! Maar je kunt verschillende Work-Outs als Fitness, Yoga, balans”oefeningen enzo op de BalanceBoard doen. Best pittig af en toe hoor! Maar wel leuk om te doen.nnnnIk had de BalanceBoard van Marcel & Joyce even geleend, maar vond hem toch wel leuk om zelf mee aan de slag te gaan! Maar dat ding is bijna nergens te koop, je moet op wachtlijsten en maar wachten… Nou, gelukkig heb ik veel geduld en is dat geen probleem, NOT! Ik had een lijst gemaakt met de speelgoed en computerwinkels hier in Groningen. Wat rond gebeld, me op wat wachtlijsten laten plaatsen tot ik de Bart Smit in de Herestraat belde. Daar hadden ze net wat binnen gekregen. rnrn

rn

Yoga oefening!

rnrnSamen met Pepper naar de stad toe (in de bus, zo schattig met d’r). Bij de Bart Smit mijn Board opgehaald en op naar huis, geïnstalleerd en klaar voor een work-out!! De oefeningen die je erop kunt doen heb je de WiiFit voor nodig (spel) die je er gratis bij krijgt. Ook kun je met de BalanceBoard andere games doen als bijvoorbeeld snowboarden. rnrnAls je het eens wilt testen laat maar weten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 86 = 90

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.