Games & Tech,  Kids,  Persoonlijk

Gearview: Trust Nanou Micro & 4Kids Glamour Girl muis @ Female-Gamers

Onlangs heeft Trust de Nanou micro en de Trust 4Kids aangekondigd. Nu hebben ik deze beide mogen testen en wil mijn ervaring met jullie delen.nnnn

rnDe looksrnHet eerste wat meteen opvalt, wat zijn die muizen klein! De Nanou en de 4Kids hebben hetzelfde kleine formaat en zou je zo in je broekzak mee kunnen nemen. Je kan ze denk ik vergelijken met een laptopmuis, al heb ik deze zelf niet in het bezit. Ik heb voor mij liggen de Nanou in het paars en de 4 kids met de girly look, roze met het meisje erop, de glamour girl! De muizen zijn ook geschikt voor Windows 7. rnrnGebruikrnDe Nanou Micro muis en de 4Kids glamour girl zijn prima in gebruik! Je hebt een linker,- en rechtermuisknop, een scroll wieltje waar je ook mee kan klikken. Dus vier bruikbare mogelijkheden die zeer geschikt zijn om vele games te kunnen spelen en lekker te surfen op het internet.rnrn

rnGamenrnVoor vele games zouden beide muizen geschikt kunnen zijn. Voor games waarbij je verschillende knoppen van je muis aan je game koppelt kan dit weer een lastig iets zijn, omdat de Nanou en 4 Kids hier niet over beschikken. Wat dat betreft zijn ze bij de basis gebleven en toegankelijk voor iedereen. rnrnKinderhandjesrnDe Nanou collectie en de speciale kids collectie zijn natuurlijk geschikt voor een laptop. Maar door het kleine formaat, hij past bijna twee keer in mijn huidige muis, zijn beide uitermate geschikt voor kleine handjes. Door de mooie kleuren en motieven zijn ze erg leuk en maken het ‘computeren’ een vrolijke bedoeling!rnrn

rnMeningrnBeide muizen zien er leuk uit. De Nanou micro is leuk door de knalkleur die deze muis heeft en de 4Kids is weer leuk door het motiefje dat erop zit. Maar voor mijn ‘oh zo’ volwassen grote mensen handen is hij een beetje lastig in gebruik. Voor een laptop kan de kleine muis handig zijn, maar als je de hele dag achter de PC zou zitten is het weer een ander verhaal.rnIk zou hem zeker aanschaffen als ik een kleine meid in huis had lopen die dan ook leuk kan computeren met haar eigen muis, eventueel mijn vooraf ingestelde muis met rust latende. rnrnDe richtprijs van de beide muizen is €7,99 en zeker een aanrader voor de kleine en laptop gebruikende gamers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 − 73 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.