Interieur &zo

Crea met Ikea (badkamer)

Dol ben ik op nieuwe dingetjes, frutsels en handigheidjes.. Enige tijd geleden was ik met mijn mama bij de IKEA! Op de badkamer afdeling zag ik mandjes liggen en die leken mij zeer geschikt voor de badkamer . Ik heb er twee meegenomen, genaamd BLANKEN, en het volgende ermee gedaan:Opgehangen natuurlijk in de badkamer. Samen met Bart heb ik de mandjes opgehangen in de badkamer. Eerder hadden we onze hele collectie aan badschuimpjes, douche gels, scrub creme’s, shampoos en crèmespoeling op de badrand staan. Deze manier is een oplossing en slaat twee vliegen in een klap. Zo hoef ik die badrand minder goed te schrobben om schoon te maken en blijft het schoner en het ziet er gewoon netjes uit!

De hele collectie BLANKEN is ook te bewonderen op Ikea.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 − 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.