Beestenboel

Pepper in de Ziggo kantine?!

Jahaaa, je leest het goed! Pepper hangt op het prikbord in de Ziggo kantine. Ik hoor je denken, hoe?! Nou, onlangs kregen we een folder van de Ziggo binnen. Deze folder/flyer was in de vorm van een oranje t-shirt. Ik heb hem Pepper voor gehouden en er mee op de foto gezet. Op de tweede foto pakt ze zelf het foldertje vast. Beide foto’s heb ik naar Ziggo gemaild en kreeg de volgende reactie terug:nnnn

Geachte mevrouw van Dam,rnrnDank u wel voor de foto’s. Uw hondje is echt een scheetje. Ik heb de foto’s van Pepper uitgeprint, deze komen op het prikbord in de kantine te hangen. rnrnMet vriendelijke groet,rnJ.

rnNu natuurlijk nog even de foto’s van Pepper…rnrn

rn

rnAl eerder was pepper te zien met een oranje Unox muts op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 13 = 18

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.