Beestenboel

Bouncer in Bart zijn surprise…

Hij is niet wijs die kat van ons. Met Sinterklaas had Bart een surprise gekregen, een hondenhok. Met daarvoor een hond erin gemaakt, Pepper! De surprise ging mee naar huis en stond een tijdje in de kamer. Bouncer is dol op dozen en deed ook een poging erin te gaan. Gezien het formaat van Bouncer en de ingang van de surprise zou je bij jezelf na kunnen gaan of dit wel of niet zou gaan passen.. Komt dit niet bekend voor iets in de trant, Bouncer en het schaap?

Surprise
Het hondenbeestje aan de kant gedrukt, lag in de weg
Bouncer kan ook rechtop zitten, zit waarschijnlijk aan het plafond te snuffelen, haha
Zie? Past heus wel

Bart en ik vertelden vol trots wat ons zwart witte monster nu weer uit had gespookt op Bart zijn verjaardag, toen het gebeurde! Bouncer liet wel even zien dat hij erin paste. Zo leuk, want dan zien mensen het ook echt in plaats van alleen onze verhalen maar aan te horen, hihi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 17 = 19

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.