Leestafel

Grazia Bart!

Op een gegeven moment weet je niet altijd meer wat te vragen voor je verjaardag. Het is helemaal lastig als midden in de feestmaand jarig bent! Want vaak wil Sinterklaas een lijstje, dan heb ik mijn verjaardag en soms komt de Kerstman ook nog om een lijstje vragen. Het is leuk hoor allemaal cadeautjes, maar soms is het gewoon zo lastig om nog iets te bedenken. Afgelopen jaar wist ik wel wat dingen, maar die waren allemaal lekker prijzig. Maar een ander cadeautje die ik graag wilde, een abonnement op het tijdschrift Grazia!

Ik ben dus nu het komende half jaar voorzien van een wekelijkse portie Grazia. Helemaal leuk! Ik heb al 3 exemplaren mogen ontvangen en vind het lekker deze in bed te lezen. Alleen is het zo dat ik het ene magazine nog niet volledig heb gelezen en de volgende weer in de bus ligt. Helemaal niet erg! Want er gaat een periode aankomen waarin ik toch veel op bed zal liggen, dan komt het zeker van pas. Dus doe ik lekker rustig aan.

Oh, en ik mag van Bart niet meer zeggen dat ik nooooooooooooooit iets van hem krijg, want nu krijg ik elke week een cadeautje namens hem. Wat is het ook een schatje hé die man van mij!

Grazia.nl

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

44 − 34 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.