Ik in de Media

NRC Next artikel met mij over gamen

Bij deze dus het ingescande materiaal van het artikel dat gisteren in de NRC Next is verschenen. Ik sta gewoon op de voorkant van de krant joh! Hele catchy titel erbij, die niet van mij kan zijn, want mijn baby zit nog lekker in mijn buik. Maar zeker een titel die je nieuwsgierig maakt naar de rest. Als je verder in de krant kijkt is er ook alweer zo’n spannende titel en sta ik met nog twee andere meiden (Francis de Roo Van Der Zanden en Sanne van Halderen) de krant te vullen! Leuk om te lezen hoe de andere twee meiden omgaan met het moederschap en het gamen! Oh ja, de foto is eigenlijk goed gelukt, maar ik sta er zo vadsig op (zwangerschaps vetjes!) Enjoy the reading!nnnn

rn

rn

Voorpagina foto!! rnAls je op de artikeltjes klikt openen ze in een nieuw scherm, kan je het ook lezen!

rn

rn

rnrnArtikel geschreven door: Andra LaarhuisrnFoto’s gemaakt door: Nicole Franken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 − = 71

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.