Games & Tech,  Kijk & Luister,  Lifestyle

Column: Lekker ouderwetse mobieltjes @ Female-Gamers

Om me heen zie ik vele mensen met een mobieltje prutsen, je weet wel een ‘smartphone’ waar je mee kan internetten, bellen, sms-en en weet ik veel wat nog meer. Dan zit ik daar zielig met mijn mobieltje… Want ik kan dat allemaal niet! Maar daar komt snel verandering in.Het doet me denken aan de tijd dat de mobiele telefoons langzaam onze levens binnen drong en er ineens waren. Je was 24/7 te bereiken, kon makkelijk je vrienden een SMS sturen en waar je ook was je kon met elkaar bellen. De mobiele telefoons hadden toen wel een aparte tas nodig, want ze waren groot en hadden kleine rotschermpjes waar je niet veel mee kon.

In de loop der tijd is er van alles veranderd en was voor mij een eis als ik maar kan bellen, sms-en en radio kan luisteren. Handig voor in de bus of de trein. Toen vond ik het ook belangrijk dat er een camera op zou zitten en een spelletje. Dat is me inmiddels allemaal gelukt en zo is mijn situatie nog steeds.

Ik met mijn Nokia 7373 toestel, die heel erg fijn is en in principe aan mijn wensen voldoet, nou ja, voldeed, begint kuren te krijgen. Het roze beestje is inmiddels al 5 jaar en begint me in de steek te laten. Dus toch tijd voor een ander toestel, maar wat dan?

Om mij heen hebben vele een smartphone, met touchscreens en internet! Maar juist dat internet is wat me enigszins tegen staat. Dan ben je helemaal 24/7 te bereiken en zit je volgens mij telkens je mail te checken of er een update of iets dergelijks is. Je bent in een groep ook al gauw met je smartphone aan het klungelen, lekker ongezellig trouwens!! En dan heb je ook nog al die apps die je aan kan schaffen.

Maar ik ben overstag! Ik wil ook internetten, apps, whatsappen, dat stomme wordfeud doen en weet ik veel wat nog meer. Dus heb ik nu een smartphone, met touchscreen en internet! Oh en natuurlijk kan ik nog gewoon bellen en sms-en, radio luisteren en een fotootje maken.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 + = 83

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.