Dagje Uit!,  Foods,  Games & Tech

Female-Gamers Crew Meeting @ De Buren

Al vijf jaar zijn we bezig met Female-Gamers.nl. Het ene crewlid is er langer bij dan de ander en toch zien we elkaar vrijwel nooit. Misschien eens op een persmoment of een beurs om verslag van te doen… Afgelopen zondag kwam er verandering in, onze eerste Female-Gamers Crew Meeting!!

Al tijden proberen we een meeting te organiseren. Maar het blijft lastig om met meerdere mensen een geschikt moment te prikken. Niet iedereen heeft een lege agenda en een datum prikken waarop iedereen kan is een uitdaging.

Enige tijd geleden heb ik maar even op de vakantieplanning gekeken en was afgelopen weekend het meest geschikt. Maar omdat we allemaal her en der verspreid in het land wonen is een locatie ook zo´n ´ding´. Het moest dus ergens in het midden van het land zijn en natuurlijk makkelijk te bereiken.

Zo kwamen we uit bij De Buren, waar je Tapa´s kan eten in Apeldoorn aan het Leienplein. Zo hadden we een datum, tijd en locatie en kon de crew daarheen komen. Het blijft lastig om de agenda´s op elkaar af te stemmen. Maar toch hadden we een handjevol meiden (en een vriendje) die langs kwamen.

Bij aankomst waren Marieke (Lieverdd) en Didi (Dipje) al aanwezig. Al snel kwam ik Patricia (Babsy) de dames versterken. We zaten lekker overdekt en de tafel was voorzien van een lekker vuurtje! Al snel kwam ons nieuwe crewlid Sandra (DarkPendula) aanwaaien en zagen we Mirjam (Aradia) en dr vriend aanschuiven.

Het blijft toch een beetje raar. Je spreekt elkaar regelmatig online, maar als je dan bij elkaar aanschuift, een drankje drinkt en wat eet babbel je alsof je elkaar een week eerder nog uitgebreid hebt gesproken. Het voelt zo normaal aan, dus was het lekker relaxt!

We hebben lekker gegeten, gedronken en gekletst! Zo hebben we goed het vijfjarige bestaan kunnen vieren, het was jammer dat niet iedereen er was. De ober was uitermate vriendelijk en zo was het een gezellig etentje die zekersteweten voor herhaling vatbaar is!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 + = 38

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.