Gezin & Familie

Even vergelijken

Eerst hing ze als klein hummeltje in mijn armen om een half jaar later naar alles te grijpen wat maar los en vast zit. Begin april heb ik een foto gemaakt met een kleine baby Lieke, ongeveer 5 weken oud, in mijn armen. Eind september moest ik aan die foto denken en dacht, ik maak er nog eentje, maar dan hoe ze nu is. Er is dan al haast niets over van dat kleine hummeltje, want ze groeit als kool!!nnnn

rn
rn
rn

rnZoals je op de foto kan zien hangt ze nog lekker warm bij mama! De foto is van 6 april, dus Lieke was zo’n 5 weekjes oud. Op de foto hieronder kan je het verschil zien hoe ze er dus een half jaar later eruit ziet! Deze foto is genomen op 29 september.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.