Games & Tech

Review: De Sims 3: 70s, 80s, 90s accessoires (PC)

Met een blik naar het verleden is er een uitbreiding voor De Sims 3 uitgebracht die je meeneemt naar de jaren 70, 80 en 90. Kleding en items staan centraal in dit accessoires pakket.nnnn
rn

rn

rnZoals je gewend bent van De Sims 3 bevat een accessoires pakket alleen een handjevol voorwerpen, een aantal kapsels en kledingstukken. In dit pakket is dit niet veel anders. Behalve dat er ook nog wat make-up mogelijkheden aan de game worden toegevoegd.rnrn

rn

rnIk ben zelf geboren in 1980 (autch!) en een aantal kledingstukken komen me bekend voor van foto’s, tv-series en videoclips. Met dit pakket kan je jouw Sims in deze gedateerde outfits laten paraderen. De outfits zijn gek, erg gekleurd en ik zou zelf het meeste in de (echte) winkels laten liggen.rnrnDe voorwerpen zijn erg magertjes. Een enkele tv-meubel, bank en tafeltje is het eigenlijk. Met de komst van de Studententijd past dit pakket er wel erg bij. Goedkope en oude meubelstukken in je studentenkamertje past altijd! Je kan natuurlijk ook je rockband een nieuwe look geven!rnrn

rn

rnOndanks dat je een hele grote nieuwe garderobe krijgt voor je Sims en wat spulletjes om je huis mee op te leuken is de make-up een zeer welkome extra toevoeging. Als je een ware Sims verzamerlaar bent is dit natuurlijk leuk om toe te voegen aan je Sims collectie. Maar ik zou toch wachten tot hij ergens in de aanbieding is.rnrnMijn Score:rnrnGameplay: 7/10rnFun: 6,5/10rnLevensduur: 6/10rnGraphics: 7/10rnOriginaliteit: 6,5/10rnrnTotaalscore volgens reviewer: 6,6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 1 = 11

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.