Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #19: In welke game-omgeving wil je wonen?

Soms speel je een game en denk je, daar zou ik wel willen wonen. En daar gaat de vraag van vandaag ook over Picture of a game setting you wish you lived in. En hier willen wij wel graag wonen en jij?nnnn
rnPatricia: In eerste instantie had ik geen flauw idee waar ik zou willen wonen en het antwoord schuldig zou moeten blijven. Hoewel Bioshock Infinite een interessante plaats is om te wonen kies ik toch voor De Sims 3 (heb je d’r weer met die Sims). Onlangs is er een nieuwe buurt voor De Sims 3 gelanceerd, Sunlit Tides, een eiland, veel strand, zee en wat bomen om verkoeling onder te zoeken. Ja, hier zou ik wel kunnen wonen!rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 61 = 65

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.