Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #10: Gebruik je downloads?

Je kan van alles, kapsels, kleding, meubels, woonaccessoires, voor jouw Sims downloaden, aan je spel toevoegen en gebruiken. Gebruiken wij ook downloads of houden we het bij de standaard geleverde producten?nnnn
Patricia Bij de Sims 1 durfde ik niet echt te downloaden, ik was bang dat er iets met mijn spel zou gebeuren. In de Sims 2 downloade ik bijna alles wat los en vast zat! Wat geweldig was dat allemaal, totdat mijn Sims spel traag werd en niet meer vooruit te branden was. Toen ben ik er maar weer mee gestopt en hield ik het bij haar en kleding. In de Sims 3 ben ik hier ook niet zo heel veel mee bezig. Een enkele keer gooi ik wat geld in de SimsStore ertegenaan, maar vooral accessoires om mijn huizen leuk te maken.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

27 + = 28

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.