Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #26: Uitbreiding of accessoires die er voor De Sims 4 echt bij moeten? Of juist niet?

In De Sims 1, 2 en 3 kwamen ook uitbreidingen voorbij en hierbij kwamen ook uitbreidingen die bij de eerdere Sims games waren verschenen. Neem Beestenboel. Welke zouden wij graag weer willen zien in De Sims 4?nnnn
Ik vond de uitbreiding Gaan het Maken in De Sims 2 echt heel erg leuk! Dat je van die werkbanken had en speelgoed kon maken, of vazen met bloemen. Dit was een favoriet dus zou ik graag terug willen zien. Wat mij betreft hoeven er geen vampieren of heksen terug te komen. Oh, en veel meer kleding!! Daar kan je nooit genoeg van hebben.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 76 = 81

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.