Speciale Dagen

Speciale dagen in oktober

Er zijn naast dierendag, je verjaardag, Vader-, en Moederdag, kerst en Sinterklaas nog zoveel meer speciale dagen in het leven geroepen. Over het algemeen om ziekten en andere belangrijke zaken onder de aandacht te brengen. Ook in oktober zijn er van dit soort dagen, maar welke eigenlijk?nnnn
rn1 oktober rn- Internationale Dag van de Ouderenrn- Internationale Muziekdagrn- Wereld Vegetarismedagrnrn2 oktober rn- Internationale Dag van de Geweldloosheidrn- Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober)rnrn3 oktober rn- Leidens Ontzetrnrn4 oktober rn- Wereld Dierendagrnrn5 oktober rn- Leerkrachtendagrnrn10 oktober rn- Werelddag van de Geestelijke Gezonheidszorgrn- Dag van het Zichtrnrn11 oktober rn- Kom uit de Kast Dagrnrn12 oktober rn- Dag tegen Reumadagrn- Sprookjes Festival (12 t/m 20 oktober)rnrn15 oktober rn- Internationale Dag van Handen Wassenrnrn16 oktober rn- Wereld Voedseldagrnrn18 oktober rn- Europese Dag tegen de Mensenhandelrnrn20 oktober rn- Wereld Osteoporosedagrnrn22 oktober rn- Wereld Stotterdagrnrn24 oktober rn- Internationale Dag van de Schoolbibliotheekrnrn29 oktober rn- Wereld Psoriasisdagrnrn31 oktober rn- Halloween

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 43 = 44

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.