Games & Tech,  Persoonlijk

App Check: Fashion Story (iPad/Android) @ Female-Gamers

Fashion lovers, een app die je moet hebben! Je runt je eigen shop, speelt designerkleding vrij en probeert een zo groot mogelijk en goedlopende shop te creëren.

Je hebt je eigen kleine boetiek met een enkel rekje, presentatietafel, spiegel en pashokje. Het is dus tijd om dit uit te breiden en dat kost tijd en geld en daar ga ik dus snel mee aan de slag.

img_fashion_story1

Kleding bestel je via de catalogus, per outfit die je daar in ziet staan kan je items bestellen zoals schoenen, tassen, jurken, broeken, accessoires en shirts. Deze items hebben een bepaalde tijd nodig om ‘gemaakt’ te worden. Zo zijn er items die er een minuut over doen, andere 2 uur en soms langer. Hoe verder je komt hoe meer bestellingen je kan plaatsen.

img_fashion_story3

Als je producten geproduceerd zijn kan je ze in je shop plaatsen. Je kan hetzelfde product steeds aanvullen. De kleding die weinig tijd kost om te maken bevat ook minder kledingstukken dan een item die er langer over doet om gemaakt te worden. Hoe verder je komt des te meer keuze je krijgt in de verschillende outfits.

Je kan en moet ook steeds meer rekken en tafels in je winkeltje plaatsen om meer te plaatsen en te verkopen. Items die er langer over doen om geproduceerd worden brengen ook meer geld in het laatje. Haal je ze te laat op uit je catalogus als ze klaar zijn, dan zijn ze niet meer te gebruiken.

img_fashion_story2

Je krijgt ook verschillende opdrachten om bepaalde producten te plaatsen in je winkel en experience punten en geld te verdienen. Uiteindelijk heb je buren nodig in Fashion Story om aan bepaalde voorwerpen te komen om je opdrachten te kunnen voltooien. De buren kunnen ook erg handig zijn. Je kan bij ze op bezoek en hun kledingrekken ‘liken’ maar ook cadeautjes geven zoals bepaalde kledingstukken en zij kunnen dit ook bij jou terug doen.

img_fashion_story4

Buren kan je best snel vinden. Je maakt een zogenaamd Storm8 ID (add me LadyPatries) en kan deze achterlaten bij mensen in hun shoplog. In deze shoplog kan je dus ook de Storm8 ID vinden van anderen en zelf toevoegen om je netwerk uit te breiden.

Je kan ook nog een eigen karakter maken en voorzien van nieuwe outfits en kapsels. Deze app is gratis te downloaden voor zowel de iPad/iPhone als de Android en geeft de mogelijkheid om in de game aankopen te doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

76 − 70 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.