Games & Tech

App Check: Little Things Forever (Android) @ Female-Gamers

Zo nu en dan komen mensen uit mijn omgeving met een app aanzetten die ik echt moet proberen. Zo gezegd, zo gedaan en ben ik aan de slag gegaan met Little Things Forever, een casual game voor de Android toestellen.

Little Things Forever is al in 2013 uitgekomen maar gelukkig is dat geen enkel probleem voor de App Check. In deze casual game moet je allemaal kleine dingetjes zien te vinden. Het principe is eigenlijk heel simpel je moet het alleen nog even goed uit weten te voeren, soms zelfs binnen een bepaalde tijd.

Je krijgt een grote ster te zien met daarin weer dieren of voorwerpen (voor het gemak even item te noemen). Bij elke opdracht word er ingezoomd op een item die dus uit allemaal verschillende kleine voorwerpen opgemaakt is. Zo heb je een uil, maar als je dus goed kijkt bestaat deze uit allerlei kleine dingen. Aan jou de taak om diverse items te vinden.

Je kan hier soms de tijd voor nemen en gelukkig kan je inzoomen om de voorwerpen eens goed te bekijken. Een andere keer krijg je een race tegen de klok waarbij je zoveel mogelijk voorwerpen moet zien te vinden. Uiteindelijk wil je elke zoekopdracht zo snel mogelijk oplossen, toch?

Na een zoekopdracht krijg je een puzzelstukje. Er zijn er in totaal 151 om te verzamelen en 11 puzzels die je op moet lossen. Deze puzzelstukjes (vierkant) kunnen op allerlei manieren aan elkaar gepast worden waarbij je soms moet draaien om je puzzel tot een geheel te krijgen.

Uiteindelijk is Little Things Forever leuk, uitdagend en je hoeft er niet altijd zoveel bij na te denken. Heb jij deze app al eens geprobeerd? Je kan hem gratis downloaden via GooglePlay: Little Things Forever. Hij is ook beschikbaar voor de iPhone: hier en iPad: hier alleen betaal je hier 2,69 voor.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

26 + = 32

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.