Leestafel

Blogtour Pumps in de blubber start 26 augustus

Op 26 augustus de blogtour starten van Pumps in de blubber. Bijna een maand later zal de laatste recensie de ‘tour’ beëindigen. Verschillende boekenliefhebbers hebben zich aan kunnen melden om mijn boek te lezen en schrijven hier hun bevindingen over op hun Instagram, Facebook of blog.  

Zoals je op het plaatje kan zien, zijn er een hele hoop lezers die interesse hebben getoond om mijn verhaal te lezen en te recenseren. Nu is het afwachten wat ze van het verhaal gaan vinden! Neem vooral een kijkje op de pagina’s of blogs van ze. Enkele hebben ook meegedaan aan de blogtour van Geschenk onder de boom. Leuk weetje, Pumps in de blubber kwam één dag voor mijn huwelijksjubileum uit (14 jaar getrouwd op 20-08-2008) en de blogtour eindigt op de dag dat mijn man en ik 20 jaar samen zijn.

26 augustus
@missp_her_books_read
30 augustus
@frisian_booklover
31 augustus
@divabooks
1 september
@boekinkt
2 september
@booksby_pam
6 september
@lanalains_booknook
8 september
@wat_lees_ik
9 september
@boekencast_blog
10 september
@likemandy
11 september
@twaatjes_books
12 september
@bookstagram_charisaa
13 september
@bookswithbooks
14 september
@jaimyseatsleepread
15 september
@suzanne_between_pages
16 september
@cindybooksofromance
17 september
@fairylizzyreads
@bookplace2b
18 september
@brigitteaudiens
20 september
@kim.leest
21 september
@booksanddreamz
22 september
@indeboekenkast

Nu is het afwachten of zij mijn verhaal ook kunnen waarderen. Ik hoop dat ze eerlijk zijn en als ze hem niet leuk vinden, dat ook aangeven, mits ze het natuurlijk kunnen beargumenteren. Nu zijn verhalen een kwestie van persoonlijke smaak, toch hoop ik dat vele mijn smaak delen. Ik zal de recensies, net als bij de vorige blogtour ook delen op mijn blog hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.