Kijk & Luister

ANTM Cycle 7 afl. 12 DE Finale! CariDee wint!!

Na de eliminatie van Eugena gaan Melrose en CariDee een fotoshoot doen voor de cover van Seventeen Magazine. De winnares haar foto zal op de cover komen te staan. Na deze shoot werd het tijd voor de afsluiter, de Modeshow! Het bracht een hoop spektakel met zich mee omdat CariDee (per ongeluk) op de jurk van Melrose ging staan die daar nogal opgefokt door raakte. Het filmpje van deze modeshow kun je hieronder vinden!

Na deze show werden beide meiden beoordeeld door de jury. Dit keer was Mr. Jay als laatste jurylid aanwezig. Ze gingen de foto’s vergelijken vanaf de eerste aflevering en uiteindelijk werd bekend gemaakt dat CariDee America’s Next TopModel werd. Het doet wat denken aan Cycle 6, waarin toen Yoanna ook in de finale stond maar het niet werd. Melrose was net als haar heel erg gedreven, maar werd op het laatste nippertje voorbij gelopen.

 

Gefeliciteerd CariDee!

Het filmpje van de Modeshow tijdens de finale:

Ook was CariDee al eerder te zien in een aflevering van One Three Hill, dit is aan elkaar geplakt en ook op Youtube gezet:

We krijgen in Nederland nu eerst weer Hollands Next TopModel en daarna zal wel weer een aflevering komen van America’s Next Topmodel.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.