Games & Tech

4 nieuwe Sims huizen downloads

Ik heb vandaag 4 nieuwe Sims downloads op mijn site geplaatst. 2 zijn openbare kavels en 2 zijn gewone woonkavels. Als je verder leest kun je alvast een voorperoefje bekijken van de te downloaden items. Bij de downloads zelf staan meerdere plaatjes, alleen wel wat kleiner. rnrnCute little (xmas) house (residential)rnrn

rn
rnDit huisje is gezellig, knus en klein. Het heeft plaats voor een klein gezin, 2 slaapkamers en een badkamer. Als het sneeuwt ziet het er echt heel mooi uit, net een (kerst)kaartje 😀 Hij is klein en knus om mee te spelen.rnrnLees verder om de andere gebouwen te zien.nnnnLifeStories House (residential)rnrn
rn
rnToen ik de cover zag van de Sims: LifeStories viel me een huis op (rechtsonder). Dat huisje heb ik geprobeerd na te maken en ik moet zeggen dat ik mijn best heb gedaan. Hij is erg klein, heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer.rnrnrnDe Schaatsbaan (community lot)rnrn
rn
rnHier kunnen je Sims veel lol op de schaatsbaan maken. Anderen kunnen via de tribune kijken naar de rare kapriolen die uitgehaald worden op het verharde water. Is het buiten te koud? Ga dan naar binnen en kijk onder het genot van een cappuccino naar de schaatsende Sims.rnrnrnPark (community lot)rnrn
rn
rnEen park om te wandelen, te rennen en uit te rusten. S’avonds is het sfeervol verlicht en er is ruimte zat om een ballonnen gevecht te houden of om in de sneeuw te spelen.rnrnKlik hier om naar de downloads te gaan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 76 = 80

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.