Kijk & Luister

Will & Grace seizoen 6

Nadat ik de hele collectie van Friends heb gespaard en momenteel opnieuw bekijken vind ik de serie Will & Grace ook helemaal te gek. Daarom moet ik natuurlijk ook die hele collectie hebben. Ik had seizoen 1 t/m 5 al, maar heb nog niet zo lang geleden ook seizoen 6 aangeschaft. Nog 2 te gaan en dan heb ik de hele serie ook compleet.

Het leuke is dat het vrij tijdloos is en je het altijd weer kunt kijken. Okay, niet als je net seizoen 1 hebt gezien dat je meteen weer begint , maar een jaartje er tussen ofzo is best te doen. Ik heb het einde nog nooit op tv gezien, dus laat ik me wel verassen als ik ooit de DVD’s in eigen beheer heb. In elk geval staan seizoen 7 en 8 op mijn verlanglijstje voor deze maand.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.