Kijk & Luister,  Persoonlijk

The Ugly Naked Guy uit Friends ontmaskert!!

De doorgewinterde Friends kijker weet dat er in een aantal afleveringen is gesproken over ‘The Ugly Naked Guy’. De overbuurman van Monica en Phoebe, later Monica en Rachel en nog later Monica en Chandler, had nooit een gezicht. Todd van Luling, Senior Staff Writer van de Huffington Post, wilde weten wie deze persoon nu was en ging op zoek. Dat deze zoektocht uiteindelijk een jaar van zijn leven in beslag nam kon ook hij niet weten!

The Ugly Naked Guy (TUNG) werd regelmatig in de serie genoemd maar kwam maar tweemaal in beeld in de 10 seizoenen van de Friends serie. Ondanks zijn optreden, tweemaal in de serie was zijn gezicht niet te zien. In het derde seizoen dachten de vrienden dat er iets ernstig mis was met TUNG en maakten van eetstokjes een lange prikstok en prikten in zijn buik. In het vijfde seizoen stond het appartement te koop en wilde Ross deze graag hebben en deed veel om dit voor elkaar te krijgen.

Het is ook net wat je boeiend vindt maar Todd zijn interesse was gewekt en ging op zoek. Hij nam contact op met diverse medewerkers aan de serie. Er werden dozen in schuren open getrokken met niets als resultaat. Ondanks dat het internet vol informatie staat, weliswaar niet altijd de juiste, kon Todd het niet vinden. Maar uiteindelijk na een jaar zoeken weet Todd nu wie TUNG is en ik weet het nu ook. Wil jij het ook weten? Check dan de post op de website huffingtonpost.com waar het verhaal in het Engels terug te lezen is over de hele zoektocht!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 89 = 98

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.