Kids,  Swaps

Mijn allereerste #Babyswap gekregen, uitgepakt en in gebruik genomen

Jaja lieve mensen! Ik heb afgelopen zaterdag het pakket al in huis gekregen. Op Instagram liet de organisatrice al weten dat je niet nog een x aantal dagen naar een ingepakte doos zou hoeven staren! Maar dat je hem al wel vast open mocht maken. De foto’s van de inhoud mogen pas vandaag, de 29e van juli 2016 worden gedeeld. Gewoon Instagram platspammen met de #babyswap van Lauver.nl! Maar, wat zat er nu in deze mooie doos, gehuld in een oh zo leuk Jip en Janneke papier?

img_babyswap_zomer2016_01_pakket
Op de doos stonden in elk geval onze namen. Ook was er nog een klein berichtje dat er een cadeautje was die voor ons allemaal zou zijn, ook voor de papa dus! Maar het draait natuurlijk om de babyswap, baby’s, broertjes en zusjes.

img_babyswap_zomer2016_02_cadeautjes_ingepakt
Na het openmaken kwam ik gelijk op de instructies terecht. Zo leuk gedaan, zo leuk ingepakt! Zo kon dochterlief ook meteen haar cadeautjes uitzoeken, wat was ze blij dat er ook iets voor haar tussen zat.

img_babyswap_zomer2016_03_cadeautjes_uitgestalt
Kijk, alle cadeautjes op een rij! Nou ja, uitgestald op de tafel. Tafeltje van de kids. Achter mij een stuiterende dochter die dolgraag wilde weten wat er nu in de pakjes zou zitten.

img_babyswap_zomer2016_04_cadeautjes_uitgepakt
Tadaaaa! Zulke leuke cadeautjes. Blijkbaar is mijn swapmama-maatje ook een fan van de Hema! Voor iedereen zat er iets leuks in <3

img_babyswap_zomer2016_07_cadeautjes_aaron
Dit zijn de cadeautjes die de grote kleine man heeft gekregen! De grote puzzel hebben we al, maar dat is niet erg, dan is er ook geen gedoe over wie hem mag maken! Ideaal dus!! Het boekje met woorden vind ik zo leuk, Aaron ook, die zat meteen te lezen, uh knagen.. De stempels zijn ook zo leuk, deze hadden ‘we’ nog niet. Lieke is al wel aan de slag gegaan met de bellenblaas, samen met papa, en het kleine puzzeltje is ook leuk!! De kleuren passen nu perfect op zijn kamer, licht ge├»nspireerd, hihi!

img_babyswap_zomer2016_05_cadeautjes_lieke
De cadeautjes van Lieke! Het gaat om de baby maar er moest, mits er broertjes of zusjes aanwezig zouden zijn, minimaal een cadeautje voor ze erbij zitten. Lieke kreeg er twee, een washi tape kleurboek, deze kende ik nog niet maar hij is leuk. Nu heeft ze haar eigen tape zei ze al, haha. Alsof ze die van mij nooit mag gebruiken.. Ook kreeg ze stuiter-klei, lekkere felle kleuren!

img_babyswap_zomer2016_06_cadeautjes_patries
Ook aan de mama, aan mij!!, is gedacht! Zo kreeg ik twee leuke kaarsjes (ik moet ook groen gaan introduceren in de woonkamer nu) en een pot honing voor onder de douche! Voor ons allemaal de ijsjesmakers, met die ijs monsters hier moet dat zeker gaan lukken!

Al met al dus een superleuk pakket! Dank je wel swapmama Riannav86 voor dit leuke pakket, wat zijn zulke pakketjes toch onwijs leuk om te krijgen.

Dank je wel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.