Kids,  Swaps

Dit heeft mijn swapmama gekregen #babyswapnl

De #babyswapnl is voorbij, gisteren zijn de pakketten open gemaakt! Mijn swapmama heeft ook haar pakket mogen openen voor haar en haar dochter Norah! Dank je wel dat ik een kijkje in je leven op Instagram mocht hebben. Norah is in mei geboren en nog heel klein en ik vond het reuzelastig om iets te shoppen maar heb toch een (vind ik zelf) leuk pakket weten samen te stellen. Wat zat er in?

img_babyswap_zomer2016_geshopt_swapmama

De mama van Norah, Tiara, had laten weten via een moodboard dat ze van pastel houden. Bij een meisje denk ik al gauw aan roze en heb ik de volgende dingetjes gekocht. Het idee was trouwens minimaal drie cadeautjes en minimaal €15,00 besteden.

Natuurlijk mag een slab, gemaakt door Stoffencadeaus, niet ontbreken in het pakket. De koekjesstempels is Norah nog iets te klein voor maar als ze groter is en net zo dol is op bakken als mijn dochter, komt het goed van pas. Natuurlijk de lief! puzzels die ik onlangs bij de Kruidvat spotte. Een cupcake knisperspeeltje. Een aantal rompertjes, alvast voor het najaar, een armband voor mama, die ik zelf heb gemaakt en de fruitdoosjes. Die vond ik zelf ook zo schattig!

Het blijft toch lastig om voor iemand anders iets te kopen, ik hoop dat ze er blij mee zijn! Ik vond het in elk geval leuk om te doen en denk dat ik nog eens mee zal gaan doen.

Meer informatie kan je vinden op Lauver.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.