Kids,  Swaps

Babyswap weetjes en 21 september start herfst-editie

Ik vond de #babyswap leuk om te doen, leuk om te ontvangen en leuk om te geven. Tijdens het schrijven weet ik nog niet of mijn swapmama het pakket ook leuk vindt. Dit was de tweede editie van de #babyswap en de organisatrice Laura heeft een aantal leuke weetjes voor ons allen op een rijtje gezet. Leuk om even te delen, vooral omdat ik zelf ook mee heb gedaan. Daarnaast is de datum voor de herfst-editie ook bekend, oftewel, het staat al in mijn agenda!

Wist je dat?
* dit de tweede editie is van de #babyswapnl?
* en de eerste van de #peuterswapnl?
* er de eerste keer 173 mama’s meededen?
* er nu 295 bij de baby’s en 89 bij de peuters meedoen?
* er meer meisjes mama’s meedoen?
* er ongeveer 40% van de mama’s een jongen hebben?
* je hele leuke prijzen kan winnen tijdens de swap?
* we daar 28 sponsoren voor hebben?
* en 5 adverteerders?
* dat zij zorgen dat ik niet zoveel kosten maak?
* de vaakst voorkomende plaats Hendrik Ido-Ambacht is?
* 21 september de inschrijving voor de hersfteditie begint?

Ik ben dol op weetjes! Oh en er deden ook geen papa’s mee.. Wat mij ook al opviel aan de babyswap-foto’s op Instagram dat er veel meisjes spulletjes en roze werd gedeeld. Ik zag weinig voor jongens langskomen. De prijzenslag heb ik (nog) niet aan meegedaan, wellicht een volgende keer. Ik snap nog steeds niet hoe je foto’s moet delen van Instagram.

Op naar de volgende editie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 45 = 47

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.