Lifestyle,  Persoonlijk

Tip! Van het Boerenland website

Ik promoot graag leuke dingen, zeker als het van familie is (heeft iemand nog iets? Laat het even weten!) Zo heeft mijn schoonzusje (met haar lief) een website over hun leven op het boerenland. Ze houden alle fans, familie en vrienden op de hoogte van het wel en wee op de boerderij. De schapen, lammetjes, moestuin, de hond, de omgeving, het hooien en een klein beetje over hun zelf kan je daar vinden!

img_vanhetboerenland_moestuin2015
Zo nu en dan spiek ik even op de website vanhetboerenland of er nog leuk nieuws te vinden is over eerder genoemde onderwerpen. Alleen al het bewonderen van de foto’s is een feestje. Hoewel het er in het echt natuurlijk nog mooier uit ziet, maar de foto’s zijn sowieso leuk om te bewonderen. Aan de ene kant hartstikke gaaf om op een boerderij te wonen, zo lekker rustig! Aan de andere kant zou ik bang zijn dat het TE rustig zou zijn.

Als je ook op de hoogte wilt blijven kan je natuurlijk zo nu en dan even op de website kijken. Maar je kan ook hun Facebook-pagina volgen facebook.com/vanhetboerenland waar zo nu en dan een extraatje te vinden is.

Hartstikke leuk en gewoon even doen lieve mensen!

Foto's: vanhetboerenland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 + = 38

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.