Challenges,  Lifestyle

30DBC – Dag 5: De inhoud van mijn tas

Vrouwen nemen altijd een hele hutkoffer mee, een tasje waar een shitload aan spullen in zit. Mijn schoonzusje Joyce heeft er een hele EHBO set inzitten. Inmiddels heb ik niet zo heel veel meer bij mij omdat ik wissel tussen de luiertas of gewoon mijn telefoon in mijn jaszak.. Maar wat sleep ik vaak nog meer mee?

Ik heb meerdere tassen, niet meer zoveel als ik vroeger had en ook minder in actueel gebruik, toch heb ik veelal dezelfde inhoud mee. Meestal heb ik mijn zwarte tas bij mij die ik bij de New Yorker heb gekocht en toe is aan vervanging. Deze tas heeft een lang hengsel voor om mijn schouders, veel ruimte en is zwart! Of ik heb de luiertas mee die ik bij de Kruidvat heb gekocht met zwart/witte kriebeltjes. Ook deze tas is aan vervanging toe, een hengsel is helemaal gescheurd maar ik kan niets anders leuks en vooral goedkoops vinden. Hoewel ik ‘vroeger’ altijd wisselde tussen mijn tassen heb ik vaak alleen mijn sleutels en telefoon mee. Als ik dan iets meer bij me heb gaat het in de zwarte tas, die eens in de zoveel tijd echt uitgebaggerd moet worden.


De inhoud van mijn tas wisselt soms nog wel eens. Afgelopen weekend was ik in Groningen dus dan zit er ook nog een flesje water bij, koekjes (nog meer koekjes), bustickets en een tijdschrift. Maar dit is wat er dus in zit op dit moment:

* Portomonee (Hema, al heel oud!)
* Luier etui (StoffenCadeaus) met luiers (Kruidvat) en billendoekjes (Etos)
* Zakdoekjes (Kleenex met Balsam)
* Haarelastiekje
* Dropjes (Venco droptoefjes)
* Dora koekjes (Supermarkt, voor de hongerige kids)
* Pleisters van Paw Patrol (Dermocare/Kruidvat)
* Pennen (Hema)
* Waaier (So Low)
* Geld
* Oordopjes Huawei

Het enigste product dat mist is mijn telefoon! Oh en mijn sleutels.. Tja, nu kan ik dus niet in huis komen, hihi. Mijn telefoon staat niet op de foto omdat ik daar de foto mee heb gemaakt. Ik ben in elk geval op zoek naar een nieuwe tas, dus als je een tip hebt laat het me weten!!

Wat is iets dat er bij jou sowieso in je tas moet zitten?

Banner: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 82 = 92

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.