Challenges

30 DBC – Dag 18: Foto van mezelf als kind

Ik heb gezocht en gegraven maar heb zo geen foto van mezelf als kind voor handen. Niet op de PC of nog in een lijstje. Ik heb wel ergens op zolder een bak staan, maar daar is het nu te heet voor om even tussen te zitten rommelen. Ik heb wel een foto gevonden van van toen ik denk ik in mijn beginnende tienerjaren zat?

De foto is niet eens van mijzelf, hij komt van Facebook en is van mijn neef, die ze deelde en ik was zo vrij ze te ‘lenen’.


Nou, ik ben rechts op de foto! Lang, blond en te grote schoenen aan, haha! Dat weet ik nog wel.. Ze waren voorzien van een hakje, dus supercool maar toch iets te groot. Ik deed met de andere een liedje playbacken tijdens een zomers evenement op de camping waar we vroeger stonden. Camping de Fruitberg in Onnen/Haren! Elke zomer stonden we daar op de camping en dan doe je als vaste campingbezoeker natuurlijk mee met de playbackshow.

We deden een liedje van Beauty and the Beast volgens mij.. We hebben ook wel eens (ook met degene op de foto) Hathaway met What is love gedaan. Ik denk zelfs dat dit de playbackshow was waarbij ik Hero van Mariah Carey deed. Anyway, hier was ik ook nog een kind hoor!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.