Challenges

30 DBC – Dag 17: Verzamelingen en Obsessies

Ik verzamelde van alles! Ik kon nergens afstand van doen. Nu mik ik van alles zo in de container omdat het geen meerwaarde meer heeft. Hoe vroeg ik begon met verzamelen weet ik niet meer, ik was ook nooit ergens heel erg fan van, ik vond gewoon teveel heel leuk!

Zo was ik ooit eens fan van de Backstreet Boys, tot ik doorhad dat er veel meer ‘ook’ fan waren. Toen hoefde het van mij al niet echt meer, haha. Ik bleef ze wel volgen in de Hitkrant en toen nog de BreakOUT maar dat was het wel. Ik heb daarnaast nog zoveel andere dingen gespaard, een greep uit mijn verzamelwoede;

Plastic tasjes, zeker van die hele kleine! Dus bij elke aankoop in een winkel, moest er een tasje bij! Maar goed dat dit nu niet meer is, dan zou ik daar alleen al blut aan raken. Hoe gaaf het dan was als ik een papieren tasje kreeg, dat straalde pure luxe uit! Maar het was ook gewoon cool om met gigantisch veel tasjes thuis te komen!

Cadeaupapiertjes, vooral wat kleinere met een speciaal printje die ik netjes opvouwde en opstapelde in mijn bureau. Het was zelfs nog wel eens dat ik in een winkel aangaf dat het een cadeautje was, maar gewoon stiekem voor mezelf. Hoe lang ik dit heb gedaan weet ik niet meer, maar ik vond het gewoon leuk en bijzonder. Ik gebruikte ze ook niet opnieuw, want dat was toch reuze zonde!

Zeepjes! In verschillende vormen kon je ze toen nog kopen, ik had van alles wat. Volgens mij heb ik ze zelfs nog uitgestald gehad op mijn kamer. Ook van die kleine badparels, die ronde vond ik gaaf! We hadden geeneens een bad.. Dus lekker nutteloos als ik het zo bekijk.

Flippo’s! Onlangs heb ik mijn oude doos met ‘zooi’ die nog bij mijn moeder stond meegenomen naar huis. Hierin zat nog mijn Flippo’s album! Hoeveel chips ik daar wel niet voor heb moeten eten, of veel heb geruild.. Ik heb een hele hoop nog, netjes in een album! Niet alle series helemaal compleet, dus als je nog hebt liggen? Ik kan alleen niet ruilen!!

Nu ‘spaar’ ik Lego Friends, voor mezelf en Lieke. Ik vind het leuk om de sets te bouwen (alleen of met Lieke) en dan de kids er mee te laten spelen. Ze zijn ook gewoon zo leuk en vrolijk die sets en ik wil ze allemaal eens gebouwd hebben. Inmiddels hebben we al heel erg veel mogen bouwen en enkele mogen in ons bezit blijven. Ook de Disney Prinsessen Lego is leuk voor de verzameling. Nu moeten we alle prinsessen in ons bezit zien te krijgen. We hebben al Assepoester, Doornroosje, Belle, AriĆ«l en Elsa & Anna, dus hebben we nog een aantal die we nog ‘moeten’ hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 28 = 29

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.