Challenges

30DBC – Dag 2: De betekenis van de naam van mijn blog

Nou, hier kan ik eigenlijk best snel mee klaar zijn.. Want mijn naam is Patricia, hoewel het vaak word afgekort naar Patries, heeft mijn voorkeur toch de verkorte versie. Nu kwam mijn broertje eens met een verhaal van een collega of een klasgenoot en die had een cool mailadres en dát wilde ik dus ook!
Deze klasgenoot in kwestie had een domeinnaam genomen die eindigde op een .nu en had als e-mailadres mail@naamvandewebsiteeneigenlijkduszijneigennaam.nu als ik dit ook zou doen (en dat heb ik gedaan) zou het dus mail@patries.nu -> Mail Patries Nu..

Vat je hem? Dat is het eigenlijk. Dus Patries.nu is een website for me and you, zeg maar. .nu en you rijmt op een bepaalde manier van de uitspraak, snappie?

Dat was het dus. Niet heel ingewikkeld maar al wel heel erg lang in gebruik, al geruime 11 jaar.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.