Challenges,  Persoonlijk

30DBC – Dag 1: Recente foto en 5 weetjes over mezelf

De eerste vraag of eigenlijk opdracht in deze 30 dagen blog challenge is jullie een recente foto van mijzelf te laten zien en 5 weetjes over mij te delen. Mocht je me recent niet meer hebben gezien? Dan deel ik een foto van mij van vandaag, 1 juli 2018!

Nou, tadaa! Mijn foto.. So charming.. Maar nu de vijf weetjes van mij!

Creatief
Ik durf mezelf creatief te noemen een beetje knutselen of fröbelen is vaak leuk om te doen. Diverse Do it Yourself projecten die ik voor Female-Gamers heb gemaakt vond ik erg leuk om te doen! Maar ook andere dingen vind ik leuk om te maken als kaarten (voor onze bruiloft en de geboortekaartjes van de kinderen) en nu voor de juffen voor het einde van het schooljaar. Het huis omgooien hoort ook bij een creatieve geest en zo blijf ik dus bezig met van alles en nog wat en durf ik mezelf creatief te noemen!

Gezinsmens
Ik hou van mijn gezin, lekker in de ochtend samen ontbijten, gezellig op stap. In de avond boekjes lezen en de kindjes naar bed brengen en nog na kletsen over de dag en andere dingen die door de hoofden van de kids gaan om even later samen met manlief een serie of film te gaan kijken. Als ik met mijn gezin ben voel ik me overal thuis en dat is vroeger wel eens anders geweest, hihi.

Gamer
Via een game (shooter, Counter-Strike) heb ik manlief leren kennen. Ik ben al dol op computerspelletjes geweest. Samen met mijn vader Yoshi’s Cookie spelen, of Tetris met mijn moeder. Mario met mijn broertje en later Counter-Strike samen met zijn vrienden. Via de game en het bijbehorende programma mIRC leerde ik dus Bart kennen en dat is alweer 16 jaar geleden. Samen met Bart en wat gamebuddies hebben we diverse online games gespeeld waaronder Lineage II, World of Warcraft, Counter-Strike, Tower Defence, League of Legends en meer.. Ook heb ik semiprofessioneel Counter-Strike gespeeld met een girl only team, Me-Ladies. Zelf speel ik ook nog diverse games, vooral Time Management games (omdat ze zo lekker rustgevend zijn, NOT!!), LEGO games zijn ook erg leuk en De Sims speel ik al vanaf dat het uit is gekomen. Ik heb vanwege mijn liefde voor games en de gamende meiden die er zijn een website opgezet genaamd Female-Gamers en deze bestaat deze maand alweer 11 jaar! Ik kan een heel verhaal kwijt over mijn gaming carrière, haha, ik heb geprobeerd het in een notendop samen te vatten.

Blogger
Vaak zeg ik tegen mensen dat ik een blogger ben met een raar gezicht, alsof ik mezelf niet serieus neem. Dat doe ik ook niet helemaal want ik ben geen gestructureerde blogger, ik modder wat aan en doe soms maar gewoon iets. Ik wil hier op de website dus regelmatig wat dingen plaatsen maar dat lukt me vaak gewoon niet. Ik maak er te weinig tijd voor eigenlijk. Ik doe teveel inspiratie en ideeën op maar moet er gewoon meer tijd voor vrijmaken. Wellicht gaat me dit nu lukken door deze challenge te volgen. Ik MOET nu eigenlijk echt veel schrijven. Ik ga mijn best doen want ik vind het eigenlijk leuk om te schrijven en schrijven is eigenlijk ook wel erg creatief.

Shopoholic
Ik heb geen gat in mijn hand, ik heb geen hand! Ik hou van winkelen al was het eerst altijd voor mezelf, en dat ik in een winkel werkte werkte ook niet altijd mee. Ik shopte ook voor Bart toen we verkering kregen en gingen samenwonen maar ook nog voor mezelf. Nu ik niet tevreden ben over mijn lijf shop ik heel weinig voor mezelf maar wel veel voor de kids. Ik shop af en toe in de stad maar hou van online window shopping! Sale’s zijn vreselijk leuk!! Daar maak ik dan ook erg graag gebruik van. Ik vind het ook leuk als mijn kids weer eens iets nieuws aan hebben en dat hoeft niet altijd heel duur te zijn. Oh en de Action is ook een walhalla al kan ik me daar ook erg goed beheersen..

Dat waren vijf weetjes over mij. Morgen de volgende vraag, ook nog meedoen met de challenge is mogelijk of pak hem voor een andere maand naar keuze!

Banner: Pixabay

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 − = 16

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.