Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #20: Wat is jouw Sim(s) overkomen?

Jaja, Sims kunnen veel dingen beleven. Soms met wat invloed van jou, maar als je hun vrije wil hoog hebt staan vreten ze soms gigantische rottigheid uit… Wat hebben onze Sims uitgespookt?nnnn
rnPatricia Tijdens een van mijn avonturen was ik in Egypte en daar werd mijn Sim vervloekt worden door een mummie.. Oh wat een ramp was dat, want wat moest ik nu doen? Je hebt maar eenbepaalde tijd om ergens heen te gaan voor je veranderd in een mummie.. Tenminste dat gok ik. Een andere keer hadik een peuter in mijn gezien toen ik een feestje gaf. Een van de buren die nam gewoon mijn kind mee!rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 − = 30

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.