Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #14: Liefde!

Ah, liefde! In De Sims 3 worden je Sims verliefd, kunnen ze zich verloven en gaan ze trouwen. Houden ze het bij één liefje of kunnen ze het op twee handen niet meer tellen? Hoe gaan wij om met de liefde in De Sims?nnnn
Patricia Ik vind liefde mooi en het liefdesleven tussen tieners is erg lollig. Het verkering vragen en zo vind ik leuk. Uiteindelijk hoort er wel een bruiloft bij en dus gaan ze als familie door het leven. Wat ik wel merk is dat er steeds meer bijgesnoept wordt door m’n Sims. Dames uit de buurt die het op mijn mannetje hebben voorzien en met hem willen daten..rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 21 = 24

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.