Challenges

Photo A Day #6 (maart 2013): Chair

Dag 6 en ik ben al langer met deze Photo A Day bezig dan de vorige keer.. Anyway, een foto met een Chair. Nu moet ik zeggen dat we niet bepaald bijzondere stoelen hebben. Het liefste had ik een tuinstoel op de foto gezet die in de zon stond, maar die gele bol was vandaag niet bepaald aanwezig!

Dus heb ik Bouncer er maar even bij gehaald om me te assisteren om een foto te maken. Hij heeft momenteel weer de tik om op mijn bureaustoel te gaan liggen. Hij schuilt voor Lieke en houdt mijn stoel warm, en harig..

Om te laten zien dat hij de stoel erg lief vindt geeft hij hem kopjes! Dus dat is mijn foto van een Chair voor vandaag!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.