Challenges

Photo A Day #7 (maart 2013): Fear

Waar ben ik bang voor? Dat is wat me bij Fear in de gedachten schiet. Ik heb wel bepaalde angsten, maar die ga ik niet zo even bloggen. Bart zei al, ga naar je oma en op de flat staan om een foto van de hoogte te maken, of juist de diepte…

Maar ook dat vond ik niet echt iets. Maar toen ik vanmiddag Lieke op ging halen bij de opvang liepen deze uit de kluiten gewassen eenden vlakbij de parkeerplaats. Wat het exact voor beesten zijn weet ik niet, ik zeg altijd een kalkoeneend (don’t ask!) Maar het deed me denken aan afgelopen dinsdag toen we de eendjes brood gingen geven. Met ‘we’ heb ik het over m’n vader, Yvon, m’n oma, broertje en Lieke.

Daar bij de vijver waren giga veel (echt heel veel!!) eenden, meerkoeten, meeuwen, Indische loopeend, ook van die kalkoeneenden en een beest dat was of een uit de kluiten gewassen eend of een erg kleine gans. Nu wil ik niet zeggen dat ik erg bang voor deze beesten ben, maar als ze bijna de zak brood uit m’n handen plukken dan vind ik dat niet zo tof! Dus dat is mijn Fear voor deze keer.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 42 = 45

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.