Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #13: Wat is doodsoorzaak nummer 1 in jouw Sims families?

Je Sims hebben niet altijd het eeuwige leven. Er kan een moment zijn dat je afscheid moet nemen, soms eerder dan je gepland hebt. Verlaten onze Sims hun virtuele leven door ouderdom? Of zijn er andere oorzaken?nnnn
Patricia Omdat ik (zie vraag 3) mijn Sims dus nooit bejaard laat worden is dat in elk geval geen oorzaak. Maar als het gebeurd, dan is het vaak door brand.. Maar ik probeer ze zo lang mogelijk te laten leven. Of anders gebruik ik een cheat om ze te verwijderen of laat ze verhuizen als ik er klaar mee ben. De laatste keer was trouwens tijdens het duiken, ze kunnen niet lang onder water blijven zonder zuurstof.. Toen heb ik maar niet opgeslagen.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.