Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #4: Favoriete (huis)dieren?

Er zijn verschillende diertjes die je kan verzamelen als vlinders en torren, maar er is ook een uitbreiding met allerlei huisdieren. Welke hebben wij graag om onze Sims heen drentelen?nnnnPatricia Bij de eerste Sims reeks vond ik de huisdieren nog wel leuk, en vond ik het leuk om de honden dingen te leren en te aaien en knuffelen met de poezen. In de tweede reeks werd het al minder en toen ik hoorde dat er voor de sims 3 ook nog een dierenreeks uitkwam zat ik daar echt niet op te wachten. Maar wat ik wel leuk vind zijn de paarden die in de laatste dierenuitbreiding zijn gekomen.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.