Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #3: Leukste en minst leuke leeftijd?

Van baby, peuter, kind, tiener, jongvolwassen, volwassen en een oudere ben je van alle leeftijdsmarkten thuis in De Sims. Maar met welke van deze leeftijdsgroepen gaan wij het liefste een avontuur aan?nnnnPatricia De leeftijd waar ik zelden mee speel zijn de ouderen. Op de een of andere manier trekt me niet zo. Ik heb ook nog nooit een heel leven voltooid.. Ik stop dan gewoon met het spelen van dit gezin en personage. Mijn favoriete leeftijd zijn de jongvolwassenen, lekker jong en in de bloei van hun leven en kunnen net wat meer dan tieners.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.