Challenges,  Foods

30DBC – Dag 8: My Guilty Pleasure

Yeah! Ik heb het inmiddels al een week volgehouden om deel te nemen aan de 30 Dagen Blog Challenge! Vandaag ga ik verder met vraag 8 op dag 8 om antwoord te geven op mijn quilty plessure. Hoewel ik graag hele foute tv-series kijk, reallife soaps en van Lego sorteren houd is er een ding waar ik heel blij van zal worden..

CHOCOLADE

Zoals ik al aan had gegeven tijdens mijn antwoorden op de 5 dingen waar ik niet zonder kan, ben ik dol op chocolade. Ik kan het de hele dag door wel eten, maar dat doe ik heus niet hoor. Mijn ‘lievelings’ is Milka chocolade. De kleine reepjes met geplette nootjes, de grote reep met grote hazelnoten deze twee zijn mijn echte favoriet. Maar die met Daim erin is ook heel lekker, of caramel (erg misselijkmakend!)

Ook eet ik graag hagelslag op mijn brood. Toen ik zwanger was van Aaron at ik graag witbrood met duo chocopasta met een glas melk erbij. Chocolade ijs vind ik op de een of andere manier niet zo lekker.

Wat is jouw Quilty Plessure?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + = 6

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.