Challenges,  Foods

Photo A Day 2 oktober 2012: Lunchtime

De tweede dag van mijn Photo a Day Challenge! Op de planning iets met of rondom ‘Lunchtime‘. Je gaat echt bedenken wat je eventueel op de foto kan gaan zetten, iets of iemand. Het geeft je een beetje het idee om de kleine dingen te waarderen, beetje therapeutisch misschien zelfs wel. Ik heb besloten om het volgende dus op de foto te zetten rond lunchtijd..

Een stokbroodje afgebakken in de oven, voorzien van wat ham, kaas, een eitje, mayo en ketchup! Het heeft goed gesmaakt, altijd belangrijk om ook te delen natuurlijk. Morgen dus iets wat die dag is gebeurd.. Eens even denken wat we morgen op de planning hebben staan en of we daar iets mee zouden kunnen doen!

See ya tomorrow!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.