Challenges

Photo A Day 3 oktober 2012: This happened today

Goed begin, al bij de derde dag is het me niet gelukt om een dagelijkse update te doen! Dat gaat nog wat beloven. Maar het is niet erg als je een dag mist, het moet leuk blijven natuurlijk. Als het een te grote verplichting is, is het gewoon niet meer leuk. Dus bij deze dan nog mijn ‘This Happened Today‘, gisteren dus.

Wat er dus gisteren gebeurde, zoals je op de foto kan zien, kan Lieke op haar buik liggen en dus ook in slaap vallen. Aan de ene kant fijn, aan de andere kant is het wel even spannend als je kleintje op de buik kan liggen. Hoe dan ook, ze is sooo cute!! <3

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.