Challenges

30DBC – Dag 4: Mijn gezinssamenstelling

In mijn gezinnetje zijn we met ons viertjes en de kat, dus vijf! Maar als we een stapje verder kijken en hoe mijn gezin was toen ik jonger was en die van Bart.. Heb je even? Als ik over Bart zijn gezin vertel dan heb ik een plattegrond nodig omdat het anders erg ingewikkeld zal worden!

Ons gezin
Mijn, nou ja ons, gezin nu bestaat dus uit Bart & ik en onze twee kindjes Lieke en Aaron. Daarnaast hebben we een kat van 14 jaar, Bouncer. Ook hij hoort bij het gezin en telt net zo goed mee. Op een wisseling van huisdieren na zal hier verder niets meer aan toegevoegd gaan worden. Voor ons is het gezin compleet en er komen geen kindjes meer bij!

Mijn gezin
Zoals ik al aan had gegeven is mijn gezin niet zo groot, ik kan ze bijna op een hand tekenen. Nu zijn mijn ouders gescheiden toen ik nog jong was (jaar of 11?). Mijn moeder is alleen gebleven, mijn vader heeft wel nog een relatie gehad (helaas is ze overleden). Naast mij is er nog een broertje Marcel die inmiddels is getrouwd met Joyce, zij hebben geen kinderen. Omdat ik dit zo weinig vind tel ik mijn oma (bijna 80) ook mee en vaak mijn oom en tante uit Zaandam ook.

Bart’s gezin
Waar ik niet heel veel van heb, weet Bart zijn familie het wel te over compenseren hoor! Ik ga het proberen uit te leggen en hoop dat het duidelijk is, anders maak ik een tekening op verzoek, hihi. Bart zijn ouders zijn gescheiden, samen hebben ze wel drie kinderen gekregen, Bart heeft dus een oudere zus en een jonger broertje. Deze broer en zus hebben beide een partner, zijn broertje heeft samen met zijn vriendin twee kinderen en Bart zijn zus heeft een partner en hij heeft twee kinderen.

Bart zijn vader heeft nog een dochter uit een eerdere relatie, oftewel een halfzusje. Zij is getrouwd en heeft met haar partner vier kinderen. Bart zijn vader is opnieuw getrouwd en zijn vrouw heeft nog een zoon, een stiefbroer of bonusbroer..

De moeder van Bart is ook opnieuw getrouwd en haar man heeft ook twee kinderen uit een eerdere relatie. Als we bij de moeder van Bart een familie-aangelegenheid hebben dan zijn we met 16 personen aanwezig, volle bak dus!

Ik ben benieuwd of er nog iemand is die dit kan toppen!!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

98 − = 94

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.